Indtast søgning

DUX 1001

DUX Senge
Pris fra
13.180,00 DKK

DUX 1001 er med sit dobbelte lag af fjedre, den perfekte introduktion til DUX's legendariske komfort. Designet er baseret på den første DUX-seng lavet tilbage i 1926, som er blevet videreudviklet gennem årene. En kombination af DUX's stolte arv og moderne komfort.

Leveringstid kan forekomme Ønsker du en anden variant?

Varen blev lagt i kurven

Gå til kurv

Du kan trygt handle ved os

Specifikationer
Finansiering
Bredde 90 cm / 105 cm / 120 cm / 140 cm / 160 cm / 180 cm / 210 cm
Længde 200 cm / 210 cm / 220 cm

DUX 1001 boxmadras

Har du aldrig sovet i en DUX seng, er den dynamiske DUX 1001 din perfekte introduktion til den legendariske DUX komfort. DUX 1001 er baseret på DUX'  originale sengedesign fra 1926. Således forener DUX 1001 den stolte håndværksmæssige tradition, der kendetegner DUX, med ny teknologi. 

 

DUX 1001 er en seng, der er bygget af naturens mest holdbare materialer. Som alle DUX madrasser, indeholder DUX 1001 to lag af de unikke, sammenkoblede fjedre, som fås i medium eller fast. De sammenkoblede fjedre er et patenteret system, der sørger for at fordele kroppens vægt over hele madrassen og tillade at skuldre og hofte synker længere ned, så rygraden holdes lige og får optimal hvile. 

 

Læs mere om, hvordan DUX kan aflaste din ryg her.

 

Specifikationer:

 

  • Dobbelt-fjedret boxmadras med naturlig latex og to lag af 9 cm og 12 cm fjedre.
  • Mellem eller fast hårdhed.
  • Antal fjedre i 90 x 200 cm: 1.008.
  • Udskiftelig top på sengens overkant.
  • Læder detaljer.
  • Madras højde: 23 cm.
  • Anbefalet benhøjde: 20 cm, 23 cm, 30 cm.

 

OBS! Alle priser er ekslusiv ben og topmadras

 

DUX 1001 - Det bæredygtige og sunde valg

DUX sengene er alle Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Det er din garanti for en seng fri for skadelige kemikalier.

DUX er produceret i Sverige af svensk stål og svensk træ. Desuden er de alle opbygget efter DUX' grund-ide om komponenter. Dette gør det muligt at udskifte komponenter af sengen, efterhånden som behovet opstår. Alt dette gør DUX sengen til det bæredygtige valg.

 

Læs mere om DUX' bæredygtighed her.

 

En DUX madras kan give dig en hel måneds ekstra søvn om året

Årelange videnskabelige undersøgelser, af forskellige madrassers evne til at givet en bedste nattesøvn, har vist at DUX madrassen giver mere af den dybeste søvn pr. nat. 

 

Den dybeste fase i vores søvn, Slow Wave Søvn, er utrolig vigtig for vores helbred og generelle velbefindende. Det er i denne fase, kroppen gendanner og genopbygger celler og dermed immunforsvaret. Gennem adskillige år har videnskabelige tests vist, at DUX madrasser giver helt op til en times mere Slow Wave Søvn pr. nat. 

Omregnet pr. år svarer det til en hel måned mere af den søvn, der er fuldstændig central for vores helbred og kroppens velbefindende. Helt uden at sove mere, blot ved at sove bedre. 

 

Den bedre søvnkvalitet opnås ved hjælp af DUX’ patenterede fjedersystem, hvor samtlige fjedre er sammenkoblet. De koblede fjedre gør, at kroppens tryk fordeles over hele madrassen. På denne måde tilpasses madrassen til præcis din vægt og formen på din krop, således at skuldre og hofter falder let ned i madrassen, mens den nederste del af ryggen støttes optimalt.

 

Læs mere om den nyeste søvnforskning her.