Fred - JH97

Pris fra 12.500,00 DKK

Jamie Hayon x Fritz Hansen

Resultatet af det seneste samarbejde mellem Fritz Hansen og Jaime Hayon, Fred™ lounge chair rammer den perfekte balance mellem fortid og fremtid og gør lounging til en helt ny kunstform.

Med sine perfekte proportioner og et solidt stel der fås som natureg, bejdset eg og sort ask - har den åbne, lave silhuet en moderne stil på trods af sine klassiske rødder. Den er elegant fra alle vinkler, og de dekorative samlinger med let afrundede kanter monteres ved håndkraft med respekt for de klassiske danske design- og håndværkstraditioner.

De store, brede og flade armlæn omslutter og støtter kroppen, og det buede, opretstående ryglæn giver komfort, når man sidder ned i længere tid. Den afslappede stil understreges af store hynder, der er polstret med læder eller et aftageligt betræk i tekstil, så det er nemt at ændre stolens udtryk.

SPECIFIKATIONER

Med alle Fritz Hansens særlige kendetegn er stolens skulpturelle træstel lavet af 8 individuelle stykker træ, som er udskåret digitalt, inden det færdigbehandles og samles med håndkraft. Stellet fås i FSC-certificeret natureg, bejdset eg og sort ask. Polstret med vores eksklusive tekstil Christianshavn, som er en sanselig og slidstærk uldblanding i et væld af smukke farver og med flot finish.