Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Små opbevaring

En original designer reol skaber den perfekte ramme om dit hjem. Her på siden finder du et bredt udvalg af designer reoler fra både Danmark og udlandet - alle i originalt design.

Designer reoler skaber rammen


En designer reol er ikke blot et opbevaringsmøbel. Den helt rigtige designer reol gør opbevaring til en kunst og smelter funktionalitet og æstetik sammen i én helhed med dit hjem. Købet af en original designer reol er en investering for fremtiden og afhænger af lige præcis dine krav til funktionalitet samt design. 

Med et moderne designer reolsystem, som det fra Montana, er det din fantasi der sætter grænser og din æstetik der skaber møblet. Det fleksible system kan skræddersyes til ethvert rum , ethvert formål og kan være med til at skabe rammen om lige præcis dit hjem.

Tøv ikke med at kontakte os for kyndig og professionel vejledning til køb af din designer reol. Eller start med at designe din personlige Montana designer reol lige her.