Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Skænke

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af designer skænke i originalt design. Vi sætter en ære i at tilbyde dig det bedste indenfor både håndværk, kvalitet og design og her finder du kun originale designer skænke. 
 

Designer skænken har fået nyt liv

Den originale designer skænk er et klassisk møbel, der kombinerer funktionalitet og design på bedste vis og er et af de møbler, der skaber mest rum og luft i indretningen. Designer skænken skaber på én og samme tid orden og æstetisk helhed i hjemmet og netop derfor er designer skænken også et populært møbel blandt nyere møbeldesignere samt i det moderne hjem.

Vi ved at købet af den helt rigtige designer skænk afhænger både af kvaliteten, funktionaliteten og ikke mindst designet. Kontakt os derfor gerne, hvis du har spørgsmål til købet af din designer skænk.