Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Lamper

Her finder du et eksklusivt udvalg af designer lamper. Alle vores designer lamper er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og er alle i originalt design.
 

Designer lamper skaber stemningen


Designer lamper er måske en af de vigtigste investeringer i dit hjem. I såvel dagligstuen, som køkkenet, spisestuen eller hall'en er det lyset, der sætter stemningen. Blandt vores udvalg af deisgner lamper finder du lige præcis den lampe, der skaber rummet og stemningen i dit hjem. 

Hvad end du leder efter designer bordlamper der sætter rammen, designer gulvlamper til læsekrogen i stuen, designer pendler til køkkenet eller designer væglamper der gør entréen større, så finder du et bredt udvalg af designer lamper her. 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til din næste designer lampe eller kig forbi butikken og oplev stemningen.