Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Barstole

Her finder du vores udvalg af designer barstole. Vi forhandler designer barstole i eksklusivt originalt design af danske såvel som udenlandske møbeldesignere og -arkitekter.
 

Køb designer barstole

Designer barstole er ikke længere forbeholdt baren. Brug de designer barstole til at skabe luft og rum i spisekrogen, i køkkenet eller i herreværelset.

Når du køber designer barstole, investerer du ikke blot i et kvalitetsmøbel med siddekomfort, men også i et eksklusivt design, der præger din indretning og livet i hjemmet. Designer barstole kan være med til at skabe samtalen i køkkenet eller tiden til samvær over dagens måltider.

Kig gerne forbi butikken og oplev vores udvalg af designer barstole, eller kontakt os her, hvis du har spørgsmål til dit køb.