Indtast søgning

Bæredygtige Certificeringer

Herunder finder du en gennemgang af de forskellige certificeringer, som vores møbler kan have.

 

Indeklimamærket sikrer dig 3 ting: Minimal afgasning af sundhedsskadelige stoffer, minimal lugt eller anæedning til irritation af slimhinder samt hovedpine og at der medfølger vejledning til korrekt håndtering af produkterne, så de ikke skader indeklimaet over tid. Læs mere om Indeklimamærket her.

 

 

OEKO-TEX Standard 100 sikrer dig at hver eneste komponent af produktet er gennemtestet for stoffer, der kan være skadelige for dit helbred. Således sikrer denne certificering dig et produkt, der er fri for helbreds-skadelige stoffer. Læs mere her.

 

 

EU Ecolabel sikrer dig et produkt der er fremstillet med mindst mulig skade for miljøet i alle stadier af produktets livscyklus og et pordukt der er fremstillet med færrest mulige skadelige kemikalier. Læs mere om EU Ecolabel her.

 

Certified B Corporation sikrer dig at virksomheden, der har produceret det produkt du køber, møder de højeste standarder indenfor social og miljømæssig bæredygtighed, at de har offentlig gennemsigtighed og er lovmæssigt ansvarlige. Læs mere om certificeringen her.

 

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. Læs mere om FSC certificering her.