Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Senge

 

Her finder du et eksklusivt udvalg af kvalitets senge og sengetilbehør. Vi er forhandlere af en af de bedste kvalitets senge på markedet, DUX.
 

Kvalitets senge skabt for kroppen


En kvalitets seng er en seng, der er skabt efter din krop. Din krops behov har afgørende betydning for kvaliteten af den søvn du får og derfor er valget af en kvalitets seng et vigtigt valg, der både afhænger af smag men også af kroppens fysiske behov.

DUX kvalitets senge er specialudviklede med et patenteret spiralsystem, der automatisk afbalanceres efter tyngden i din krop, aflaster den og følger dens bevægelser hele natten. En DUX kvalitets seng er udviklet i naturlige og holdbare materialer og holder op til 4 gange længere end andre kvalitets senge på markedet. Med en kvalitets seng fra DUX laver du en investring i mange års god nattesøvn. 

Her på siden finder du et bredt udvalg af både kvalitets boxmadrasser, kvalitets elevationssenge, kvalitets topmadrasser og kvalitets hovedpuder samt sengetøj og sengetilbehør i naturlige materialer.

Du er altid velkommen til at møde os i butikken for at afprøve din kommende drømmeseng. Du kan også kontakte os her, hvis du skulle have spørgsmål.