Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Spisebordsstole

Spisebordsstole i originale design

Her finder du et eksklusivt og stort udvalg af danske og udenlandske designer spisebordsstole. Hvad end du er til moderne, enkle linjer eller traditionelt dansk håndværk, så finder du dine designer spisebordsstole lige her.

Designer spisebordsstole til hverdag og fest

Designer spisebordsstole er en investering. Ikke blot i møbler, der holder og giver glæde i mange år fremover, men også i en god middag med familien, en fornøjelig aften med vennerne eller en hverdagsaften med børnene. Vælger du de helt rigtige designer spisebordsstole, går komfort og design op i ét og du vil nyde at tilbringe mere tid med dine nærmeste omkring hjemmets spisebord. 

De bedste designer spisebordsstole er designet med komfort i højsædet og æstetikken for øje. Kig gerne forbi butikken og oplev forskellen ved en designer spisebordsstol, der passer ind i lige præcis dit hjem og din hverdag. Eller kontakt os her, hvis du har spørgsmål til dit køb af designer spisebordsstole.