Fredericia Furniture

Fredericia Furniture står bag nogle af de helt store klassikere i dansk møbel historie. 


Historien om FREDERICIA Furniture

Siden Fredericia Stolefabrik blev til virksomheden FREDERICIA i 1955, hvor Andreas Graversen overtog frabrikken, har FREDERICIA opnået stor anerkendelse for deres æstetiske og funktionelt fantastiske møbler.

Især har den danske møbeldesigner, Børge Mogensen, sat sit præg på møbelvirksomheden, hvor han står bag en lang række funktionalistiske stole, sofaer, borde og skabe, der i dag betragtes som møbelklassikere.

I 1995 overgik FREDERICIA Furniture til Thomas Graversen, som indførte en fri tilgang til møbel design og produktion. I samarbejde med bl.a. Nanna Ditzel og flere internationale designere, har han skabt en række internationalt anerkendte møbler. Foruden de nye designs, rummer virksomheden stadig de bedste af Mogensens designs.
 

Designerne bag FREDERICIA Furniture

Børge Morgensen, Hans J. Wegner, Nanna Ditzel, Hans Sandgreen Jacobsen, Cecilie Manz, Alfredo Häberli, Gamfratesi er blot nogle af de mange designere, der igennem tiden har skabt fantastiske klassiske møbler for FREDERICIA Furniture.

Fælles for dem alle har været deres passion for at skabe tidsløse og æstetiske møbler, der kan ældes med ynde og charme, og fungere i flere generationer. FREDERICIA Furniture forsøger aldrig at ramme tidens trend eller behage flertallet - for dem handler det altid om kreativ frihed, designernes visioner og mavefornemmelsen.