Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Lænestole

Hos os finder du et bredt udvalg af designer lænestole fra de bedste og mest anerkendte danske og internationale møbeldesignere. 
 

Designer lænestole er moderne kunststykker


Lænestolen har alle dage været et yndet møbel blandt de kendte møbeldesignere og arkitekter. Det er i designer lænestolen at æstetik og funktionalitet virkelig kan gå op i en højere enhed; hvor linjerne skaber komforten og æstetikken er legende let.

Dette er nok også grunden til at designer lænestole idag fremstår som moderne kunststykker i de danske hjem. En designer lænestol giver tid og rum til afslapning og sætter et skulpturelt stempel på hjemmets ånd.

Se dig omkring og lad dig forelske i danske designklassikere som Ægget, Jagtstolen eller Høvdingestolen eller lad dig rive med af de nyere klassikere som lænestolene Ro eller Kokon