Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Bordlamper

Shop blandt vores eksklusive udvalg af designer bordlamper. Hos os finder du kun originale designer bordlamper i alt fra klassisk til moderne design.
 

Designer bordlamper indrammer hjemmet


Designer bordlamper lyser ikke blot op i hjemmets rum; de danner en ramme om hjemmets hjerte og skaber en unik stemning i hvert rum.

På kontoret giver Robert Dudley Bests og Christian Dells klassiske designer bordlamper det optimale lys til arbejdet, mens de moderne designer bordlamper fra Philippe Starck giver et stiligt islæt i stuen. I entréen såvel som kontoret og stuen sætter den elegante designer bordlampe Glo-Ball af Jasper Morrison sit æstetiske præg på indretningen, med et nærmest skulpturelt udseende og et blødt, omfavnende lys. 

Find din næste designer bordlamper blandt vores eksklusive udvalg her på siden eller kig forbi butikken og oplev stemningen!