Indtast søgning

DUX - Den bæredygtige seng

Vi tilbringer næsten en tredjedel af vores liv i sengen. Derfor er sengen også et af de møbler, der slides mest - og som ofte skal udskiftes igen og igen. Dette er hverken til gavn for pengepungen eller miljøet. Derfor er det værd at tænke bæredygtigt, når du vælger seng.

Bæredygtighed  fra inderst til yderst

Hos DUX har man altid produceret bæredygtige senge. Selv før det blev en nødvendighed. Siden produktionen af deres allerførste seng i 1926, har holdbare, naturlige materialer være et fundamentet for DUX’ produktion.

Hos DUX starter bæredygtigheden således med at udvælge de bedste materialer. Med en tredjedel af tilværelsen tilbragt i sengen - og det slid, det medfører - er det alfa og omega, at sengen er skabt af stærke, holdbare materialer.

Alle DUX senge produceres i Sverige. Til en stor del af produktionen bruges svenske materialer. Både på grund af deres kvalitet og for at mindske aftrykket på miljøet.

 

Svensk fyrretræ

Træet, der benyttes til at bygge sengerammerne vokser i den nordligste del af Sverige. De hårde vintre i denne del af verden, gør, at træerne gror meget langsomt. Dette kan man se ved de tætte årringe i denne slags fyrretræ. Og den langsomme vækst gør træet til noget af det mest holdbare i verden. Det er det fyrretræ, der bruges til at skabe rammen for hver eneste DUX seng.

 

Stærkt stål

Svensk stål af den højeste kvalitet udgør rygraden i alle DUX senge. Over 3 km stål wire benyttes til at skabe det unikke, sammenkædede fjedersystem i en dobbeltseng fra DUX. Det unikke design kombineret med det stærkeste svenske stål gør at DUX sengen indeholder en af de mindste, tyndeste og mest dynamiske fjedre på markedet.

 

Naturlig Latex

En hevea latex blanding udgør kernen i alle topmadrasser fra DUX. Denne blanding af naturlig latex fra gummitræer og syntetisk latex er både godt for miljøet og giver samtidig den optimale komfort. I blandingen opnås det bedste fra to verdener: Naturlige materialer, elasticitet, sundhed og en luksuriøs følelse fra naturlig latex kombineret med forlænget holdbarhed fra syntetisk latex.

 

Tætvævet bomuld

Sidst er DUX sengene dækket af kvalitetsbomuld med høj trådtæthed. Den høje trådtæthed giver både en blød overflade og en stærk holdbarhed.

Sengene bærer desuden Oeko-Tex Standard 100 certificeringen, der betyder at de lever op til strenge miljøkrav, ved at være fuldstændig fri for usunde eller skadelige kemikalier.

Sammen skaber materialerne en symfoni, der kan holde i adskillige årtier.

Replace, Renew, Restore

Det andet ben i DUX’ bæredygtighed udgøres af deres komponent-filosofi. Samtlige DUX senge er sammensat af komponenter, der kan tilpasses. Topmadrassen er ikke fastgjort til sengen og toppen af madrassen kan lynes op, så du får adgang til Pascal systemet. Fjedrelagene i sengen fungerer adskilt. Alle komponenter er udskiftelige og nogle kan endda opgraderes i løbet af sengens levetid. Resultatet er en seng, der ikke blot kan gendannes, efterhånden som den slides, men som også kan forbedres, efterhånden som nye innovationer kommer til.

90 års research og teknologi

Og innovationerne kommer løbende. Det er en del af DUX’ DNA. Siden deres start i 1926, har de hos DUX løbende gennemført langvarige videnskabelige undersøgelser af nye materialer og produktionsteknikker - nogle gange igennem adskillige år. Resultatet er, at de innovationer og opgraderinger, der laves til DUX senge, altid er videnskabeligt understøttet inden de rammer butikkerne. Og det kan mærkes. Resultater viser gang på gang, at DUX sengene præsterer bedre end andre senge på markedet.

Hos DUX er bæredygtighed ikke et resultat af en ny markedstrend. Det har været fundamentet for deres forretning i 90 år. Når du vælger en DUX seng, træffer du et ansvarligt og bæredygtig valg, der betaler sig.

Du kan starte her, med at udforske udvalget af bæredygtige DUX senge.

Oplev DUX hos Timm Møbler

Hos Timm møbler har vi over 50 års erfaring, når det kommer til at hjælpe dig med at finde den rette seng. Vi er dedikeret til at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet. Derfor sælger vi kun DUX senge hos Timm Møbler. Har du brug for at finde den helt rette seng til dine behov, eller har du spørgsmål til vores udvalg er du altid velkommen til at kontakte os her eller kigge forbi butikken på Århusvej 111, 8960 Randers SØ.