Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Borde

Her finder du et bredt udvalg af de designer borde, vi forhandler. Vi sætter en ære I at tilbyde dig det bedste indenfor såvel håndværk som design og her finder du kun originale designer borde.
 

Køb af designer bord


Vi har adskillige års erfaring indenfor salg af designer sofaborde, designer spiseborde, designer skriveborde og designer serveringsborde. Vi ved, at et godt køb er en helhedsoplevelse: når du kommer hjem med det helt rigtige designer bord, går både kvalitet, form, farve og funktionalitet op i en højere enhed med hjemmets rammer. 

Købet af et designer bord er en investering, og professionel og kompetent vejledning kan have stor indflydelse på glæden ved denne investering.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit drømme-bord.