Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Sofaborde

Stort udvalg af sofaborde til såvel klassiske som moderne indretninger.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af designer sofaborde, er du altid velkommen til at kontakte os her eller kigge forbi butikken.

Designer sofabordet i centrum


Når du køber et originalt designer sofabord går både kvalitet, design og funktionalitet op i en højere enhed. Et designer sofabord er centrum i hjertet af hjemmet og skaber dynamikken og helheden i din dagligstue. Alle vores designer sofaborde er i originalt design og produceret efter de bedste håndværkstraditioner.

Professionel og kompetent vejledning er altafgørende ved køb af et designer sofabord og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om dit køb eller kigge forbi butikken, hvor du kan opleve vores store udvalg.