Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Skriveborde

Skab rum til arbejdet med arkitekttegnede skriveborde. Her finder du et eksklusivt udvalg af arkitekttegnede skriveborde fra både danske og internationale designere og møbelarkitekter.
 

Arkitekttegnede skriveborde skaber rum til arbejdet


Hos Timm Møbler ved vi, at kvaliteten af arbejdet i stor grad afhænger af arbejdsrummet. Med arkitekttegnede skriveborde skaber du et arbejdsrum, der giver dig fleksibilitet, plads og kreativitet i dit arbejde. Arkitekttegnede skriveborde er en investering i eksklusiv kvalitet, der holder for fremtiden og en investering i et møbel, der vil give dig rum til kvalitet i dit eget arbejde - hver dag.

Vi har et bredt udvalg af arkitekttegnede skriveborde i butikken. Så kig gerne forbi og oplev hvordan arkitekttegnede skriveborde kan gøre en forskel for dit arbejde. Eller kontakt os her, hvis du har spørgsmål til dit køb.