Information ikonVedrørende COVID-19

Vi har åbent, men den fysiske butik er lukket

Timm Møbler A/S har af respekt og hensyn til kunder og personale, valgt at følge regeringens retningslinjer i forhold til Corona-udbruddet. Derfor er den fysiske butik lukket indtil 13. april 2020.

Vi har naturligvis ikke lukket for handel, så ønsker du personlig rådgivning eller et godt tilbud, sidder vi klar på:

Telefon: 86420211 / 40980211

Email: timm@timm.dk

Solidaritet og socialt ansvar er afgørende for hvordan vi som land kommer igennem denne tid, og vi håber på jeres forståelse for vores beslutning.

Det bedste hilsner,

Poul Erik Timm

Luk popup knap

Sideborde

Arkitekttegnede serveringsvogne er ikke blot praktiske; de klæder også det moderne køkken. Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af arkitekttegnede serveringsvogne - alle i originalt design.
 

Arkitekttegnede serveringsvogne - hvor design møder funktionalitet


De arkitekttegnede serveringsvogne fra Orbis Mobile kombinerer enkelt og eksklusivt design med funktionel fleksibilitet. Arkitekttegnede serveringsvogne indgår perfekt i det moderne hjem som både barvogn, serveringsvogn eller afsætningsvogn i køkkenet.

Alle vores arkitekttegnede serveringsvogne er i originalt design og produceret efter de bedste håndværks-traditioner. Kig gerne forbi butikken og se vores udvalg af arkitekttegnede serveringsvogne eller kontakt os her, hvis du har spørgsmål.