Indtast søgning

Din Designmøbelbutik i Randers

 

Timm Møbler i Randers er én af Danmarks førende butikker indenfor designmøbler. Over de sidste 50 år har vi forhandlet danske samt udenlandske møbelproducenter som f.eks. MontanaFritz HansenDUXErik Jørgensen. Det gør vi til kunder fra såvel vores opland - Randers, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Viborg og Djursland - som hele resten af landet. Vores kunder handler hos os for at få seriøs og erfaren vejledning og en service, vi sætter ære i.

 

 

Siden butikkens start, har vores motto været "Her findes kun originaler" og det tager vi seriøst. Vi fører kun designmøbler fra anerkendte producenter. Fælles for vores producenter og leverandører er, at de alle sætter ikonisk design, stolt håndværk og solide materialer i højsædet. Mange af vores leverandører, som Fritz Hansen, Erik Jørgensen, Fredericia, Bent Hansen, Naver Collection, Gramrode, Søren Lund, Getama, Brdr. Krüger og andre, har en lang og stolt tradition indenfor dansk møbeldesign og produktion, med klassikere som Syverstolen, Ægget og Høvdingestolen under bæltet. 

Andre af vores leverandører er nyere på den danske og udenlandske designscene, såsom Wehlers, Heine Design og Houe, og udmærker sig ved at ville føre de stolte danske designmøbel-traditioner videre ind i en ny alder.

 

Bæredygtige designmøbler

Fælles for mange af vores leverandører af designmøbler er, at de har et større og større fokus på bæredygtighed indenfor møbelproduktion. Dette gælder både indenfor valget af materialer og produktion, brugen af møblet, samt hensyntagen til dets livscyklus gennem genanvendelighed og udskiftning. 

Denne udvikling understøtter vi med stolthed hos Timm Møbler. Derfor finder du i butikken også et udvalg af møbler, der er produceret med ansvarlig hensyntagen til resourcer og cirkularitet. Dette gælder f.eks. hos den danske møbelproducent Wehlers, der har produceret den smukke R.U.M. stol af genanvendt havaffald. Eller danske Houe, der har skabt spisebordsstolen Falk, der fås i et væld af udgaver, alle produceret af genanvendt hus-affald. 

For mange af vores større leverandører, har bæredygtighed været en del af tankegangen i årtier. Dette gælder f.eks. hos DUX, hvor alle senge produceres lokalt i Sverige, primært af svenske materialer. Samtidig er alle DUX senge lavet, så der løbende kan udskiftes dele på sengen og den dermed kan holde i mange årtier. Hos Montana er miljøpåvirkning ligeledes en central del af produktionen, hvorfor alle Montanas møbler er certificeret med Indeklimamærket og EU Ecolabel - certificeringer, der garanterer at møblerne ikke påvirker hverken miljø eller indeklima negativt.

Fælles for alle af vores leverandører er, at deres møbler er fremstillet i holdbare kvalitetsmaterialer, efter traditionelle, ædle og solide teknikker der sikrer møblet en lang levetid. Ompolstring, udskiftning og reparation gør ligeledes at vores leverandørers designmøbler kan holde en livstid, eller flere. Hånd i hånd med deres tidløse designs, gør det dem til et bæredygtigt valg, når du skal indrette din bolig.

 

Kvalitetssenge fra DUX

Hos Timm Møbler i Randers har vi siden butikkens start forhandlet DUX senge. Det gør vi af én simpel årsag: DUX er den bedste seng på markedet.

Hos den svenske møbelproducent DUX har man forsket i søvn i snart 100 år og resultatet er en seng udover det sædvanlige, som fremmer den dybe søvn. Hos Timm Møbler plejer vi at sige, at folk der ikke sover på en DUX madras, blot besvimer regelmæssigt - sagt med et glimt i øjet, men der er noget om snakken.

 

Dux forhandler i randers Aarhus

DUX senge er kulminationen af 100 års forskning og innovation. På baggrund af den langvarige forskning, har man hos DUX som sit ultimative formål at muliggøre dyb søvn. Af den årsag at dette søvnstadie er det vigtigste og mest fordelagtige for vores velvære. Og resultater fra seriøs forskning har vist, at de der sover på en DUX-seng, ikke kun sov hurtigere, men forblev i dyb søvn længere - cirka en time mere hver nat. En fordel der er ekstremt vigtig for helbred og velvære. Mere om det her. 

Forskellen ved en DUX seng er noget vi gerne vil have, du skal opleve på egen krop. Så kig forbi butikken, hvor vi hellere end gerne sætter tid af til at give dig kyndig og erfaren vejledning indenfor valg af den rette seng.